• 1
 • 2
 • 3

rreth nesh

Ningbo Sinotech Automatik Pajisje Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2014, ne jemi kryesisht përqëndrohet në zhvillimin dhe prodhimin e makinerive jo-standard automatike, si dhe linjë automatike të prodhimit.

Mëso më shumë
 • për
 • produktet funksion

  më shumë

  Ne jemi makina prodhues, ne jemi gjithashtu makina përdorues

  Ne zgjidhjen e problemeve para se problemet vijnë tek ju

  Our sister company start producing paint roller brush since year 2008, 95% of the paint roller was for exporting to country like U.S. and Europe, with the growing of business, we started to invest on machines for stable quality and higher efficiency, we were buy machines from China and Europe by that time but problems continues to happen and we have to call the factories for repairing.
  Mëso më shumë
  WhatsApp Online Chat !